Eenvoudig verlofdagen personeel registreren

De maand januari is een logisch moment om het verlof bij u als werkgever goed in te gaan richten. Met de start van een nieuw jaar gaan veel werknemers immers nadenken over het plannen van hun vakanties en vrije dagen. Verlofregistratie kan op vele manieren.


SLRY verlofregistratie is een uitgebreide module waarmee u vakantie uren, tijd voor tijd regelingen, ATV en aanvullende verlofregelingen kunt beheren. De module is volledig in te richten naar Nederlandse wetgeving. Met de module verlofregistratie houdt u op een eenvoudige en efficiënte wijze de verlofdagen bij van uw werknemers. In de online software kunnen de saldo’s per jaar, per maand of op basis van gewerkte uren worden bepaald. Wilt u precies weten hoe u de verlofadministratie eenvoudig kunt inrichten?
Neem dan contact met ons op.

 

Enkele voordelen op een rij: 

  • Overzichtelijk en transparant;
  • Verlof aanvragen en beoordelen via pc, smartphone en/of tablet;
  • Vakantieplanning alle werknemers in één overzicht (kalender);
  • Duidelijke rapportages.