· 

Update: reiskostenvergoeding

Zolang de crisismaatregelen verband houden met het coronavirus mogen werkgevers aan hun thuiswerkende werknemers een onbelaste reiskostenvergoeding uitbetalen meldt werkgeverskoepel Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN).

 

De AWVN baseert zich op een versoepeling van de regels voor de vaste reiskostenvergoeding door het ministerie van Financiën. De aanpassing geldt zolang het advies om indien mogelijk thuis te werken in stand blijft.

Het kabinet riep werknemers op 12 maart op om zoveel mogelijk thuis te werken als dat kan.

De werkgever kan voor wat betreft de hoogte van de reiskostenvergoeding hetzelfde bedrag aanhouden als normaal wordt overgemaakt.

 

Voor al uw vragen en verzoeken staan wij uiteraard voor u beschikbaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 076 – 700 25 78 en / of mailen naar salaris@slry.nl