Wat wij verstaan onder dienstverlening

Veel bedrijven en organisaties hebben niet de kennis, of tijd om de salarisadministratie zelf goed te regelen. Salarisadministratie is immers een vak apart. Het vereist, zowel op fiscaal-, juridisch- als op HR gebied, specifieke kennis en aandacht. Bij SLRY krijgt u een advies waar u echt iets mee kunt. Wij nemen uw zorgen met betrekking tot de salaris- en personeelsadministratie graag uit handen. 


Effectief samenwerken

Ondernemers die samenwerken bereiken meer. SLRY verzorgt en begeleidt de salarisadministratie van werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook van administratiekantoren en accountantskantoren. In de gebruiksvriendelijke online omgeving van SLRY kunnen wij snel en veilig met u communiceren en gegevens delen. Zo werken wij nog intensiever met u of uw accountant samen.

Werken 'in the cloud'

Wij bieden onze klanten een volledig webbased salaris- en personeelssysteem aan, waarmee zij de salaris- en personeelsgegevens altijd binnen handbereik hebben. Een webbased systeem biedt u als werkgever de vrijheid van flexibel werken. Met een computer en een internetaansluiting heeft u op ieder gewenst moment veilig toegang tot de volledige applicatie, zonder speciale software of systeembeheer.Breda  Zundert  Roosendaal Bergen op Zoom  Tilburg  Oosterhout

Oudenbosch  Amsterdam  Rotterdam  Gilze  Eindhoven

Hoeven  Middelburg  Bosschenhoofd  Den Bosch  Zegge

Rijsbergen  Sint Willebrord  Vlissingen  Etten-Leur

Gilze Rucphen Prinsenbeek Waalwijk Geertruidenberg

Raamsdonksveer Dordrecht Zevenbergen Goes Oisterwijk

Meer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.