Ondersteuning op locatie

U hebt graag de regie in handen, maar u heeft behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning met uw salaris- en personeelsadministratie? Zoekt u hulp om koppelingen te realiseren of heeft u ondersteuning nodig bij een conversie traject? Ons team bestaat uit ervaren specialisten met een vergaande kennis van informatietechnologie. Wij zijn u graag van dienst.

Kiezen voor een oplossing die bij u past

 

Wanneer u te maken krijgt met groei en / of het uitvallen van personeel, dan kan het zijn dat u (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft op de salaris- en personeelsadministratie. In samenwerking met u zorgen we voor de beste oplossing voor uw project. Zo kunt u continu vooruit blijven kijken.

 
Salarisadministratie vergt specifieke kennis en aandacht. Een foutloze en up-to-date payroll is essentieel. Dit draagt bij aan een sterke band met uw medewerkers en helpt vervelende boetes achteraf te voorkomen. Goed werkgeverschap vraagt nogal wat regelwerk. Door de vele wijzigingen in wet-en regelgeving, maakt dit de salarisadministratie zeker niet gemakkelijker. Wij adviseren u graag op het gebied van salaris en personeel.

 

Onze consultants, met een jarenlange ervaring in de accountancy branche, staan klaar voor het verwerken, beheren en optimaliseren van de administratie. Dit is mogelijk bij u op locatie of op afstand met diverse softwarepakketten. Ook het ondersteunen bij conversies en implementaties behoort tot de mogelijkheden. 


''Een foutloze en up-to-date payroll is essentieel"


Meer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.