innovatief, veelzijdig en solide

SLRY is de afkorting van het Engelse woord salary en is begonnen als een enthousiaste samenwerking tussen twee vrienden met een passie voor salaris- en personeelsadministratie. Nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met dezelfde passie en grote ambities. Met onze kennis, ervaring en het vertrouwen vanuit onze klanten, zijn wij een solide partner voor al uw salaris- en personeelsvraagstukken.

 

Wij weten als geen ander hoe organisaties die digitale technologieën omarmen, kunnen inspelen op kansen en ontwikkelingen met betrekking tot de salaris- en personeelsadministratie. Wij geloven in de digitale mogelijkheden van deze tijd. Hiermee kunnen wij ondernemers inspireren en enthousiasmeren. Standaard werkzaamheden worden geautomatiseerd en zo ontstaat er meer ruimte voor klantgericht advies. 

 

Digitalisering brengt ook uitdagingen met zich mee. Veel bedrijven en (accountancy)organisaties kunnen alle veranderingen niet aan en gaan niet langer 'met de tijd mee'. Vaak omdat de focus niet ligt op de salaris- en personeelsadministratie. Men weet dat het beter kan, alleen misschien nog niet hoe. 

Samen met u of uw accountancy- / administratiekantoor tillen wij uw personeelsbeleid naar een hoger niveau.

 

SLRY is een jong (salaris)adviesbureau opgericht door eigenaren Jurgen Steens en Randy de Leeuw. Door jarenlange ervaring in de accountancy branche en de continue drive om processen te verbeteren en kennis te vergroten, is de stap genomen om een eigen onderneming op te richten. SLRY maakt gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van salaris en personeel, waarbij u centraal staat. Wij zijn veelzijdig en bieden innovatieve oplossingen aan, met betrekking tot het koppelen van plannings-, tijdregistratie-, verzuim- en financiële softwarepakketten, om zo efficiënt mogelijk te werken.

 


"Succes bereik je niet alleen, samen komen we verder"


Waarom SLRY.?

  • Persoonlijke aanpak
  • No-nonsense instelling
  • Slimme samenwerkingen
  • Solide koppelingen
  • HRM modules
  • Werkgevers- en werknemersportaal
  • 24/7 beschikking over uw salaris- en personeelsgegevens

MEer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.