Functionaliteiten

Alles omtrent salaris en personeel in een overzichtelijke online applicatie. Zo voorkomt u het dubbel vastleggen van gegevens. Slimme technologieën hebben de behoeftes van medewerkers veranderd. Deze tendens vraagt om flexibiliteit van u als werkgever. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratieve zaken rondom uw werknemers, kunt u gebruik maken van online tools die het u zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

employee Self Service (ESS)

Met ESS kunnen uw medewerkers 24/7 inloggen op hun persoonlijke omgeving met loonstroken, jaaropgaven, het personeelsdossier en de verlofkaart. Ook kunnen ze met dit portaal direct hun overuren of kilometers declareren. Zo kunnen uw werknemers alle zaken rondom hun werk zelf regelen op hun eigen portaal op ieder gewenst apparaat. Of het nu telefoon, tablet of laptop is, ze kunnen overal inloggen.'Slimme technologieën hebben de behoeftes van medewerkers veranderd'


manager Self Service (MSS)

Ons online pakket bestaat naast Employee Self Service (ESS) ook uit Manager Self Service (MSS). De gedachte achter Manager Self Service is om managers door middel van automatisering en digitalisering meer bij HR-taken te betrekken. Hierdoor zijn zij beter geïnformeerd over de HR-zaken die spelen op hun afdeling en kunnen ze sturen waar nodig. Zo kunnen managers bijvoorbeeld verlofoverzichten van hun afdeling bekijken. Ook kunnen zij het verlof van hun afdeling accorderen in dit systeem.Effectief Samenwerken

Ondernemers die samenwerken bereiken meer. SLRY verzorgt en begeleidt de salarisadministratie van werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook van administratiekantoren en accountantskantoren. In de gebruiksvriendelijke online omgeving van SLRY kunnen wij snel en veilig met u communiceren en gegevens delen. Zo werken wij nog intensiever met u of uw accountant samen.

Werken 'in the cloud'

Wij bieden u een volledig web-based salaris- en personeelssysteem aan, waarmee u de salaris- en personeelsgegevens altijd binnen handbereik heeft. Een web-based systeem biedt u als werkgever de vrijheid van flexibel werken. Met een computer en een internetaansluiting heeft u op ieder gewenst moment veilig toegang tot de volledige applicatie, zonder speciale software of systeembeheer.

Management-informatie

In onze applicatie voor personeel- en salarisadministratie vindt u actuele managementinformatie over onder andere salarisontwikkeling, werknemerskosten, verzuim, verlof en opleidingen. Dat maakt sturing een stuk effectiever.
Mobiele APPS

Onze apps voor zowel werkgevers als werknemers maken de online samenwerking tussen beide nog eenvoudiger. Op heel eenvoudige wijze regelen u en uw werknemers zaken rondom het werk.

 

Koppelingen

Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is slim te koppelen met verschillende software en toepassingen. Van financiële programma’s en pensioenfondsen, tot personeelsplanning en verzuimregistratie.