HRM-modules

Slimme technologieën hebben de behoeftes van medewerkers veranderd. Deze tendens vraagt om flexibiliteit van u als werkgever. Met de HRM-modules automatiseert u gemakkelijk veel administratieve werkzaamheden. Hiermee heeft u de personeels- en salarisadministratie in één online pakket. Allemaal instrumenten en voorwaarden die bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Met het menselijk kapitaal als uitgangspunt.

 

 

Met de online HRM-modules van SLRY heeft u de mogelijkheid om allerlei zaken op gebied van HRM tot in de puntjes te regelen. De HRM-modules zijn praktisch ingericht en zeer gebruiksvriendelijk. De software biedt de volgende uitgebreide HRM-modules die speciaal ontwikkeld zijn voor het MKB:

  • Signaleringen
  • Verlofregistratie
  • Dossiervorming
  • Verzuimregistratie
  • Verstrekkingen 
  • Opleidingen
  • Beoordelingen

Signaleringen

De signaalfunctie in SLRY ondersteunt leidinggevenden bij het herinneren aan verjaardagen / jubilea van werknemers en signaleert aflopende contracten. U bepaalt zelf het signaalmoment. In totaal zijn er ruim 60 standaard signalen beschikbaar en u heeft de mogelijkheid om eigen signalen aan te maken. Signalen kunt u zowel in het salarispakket ontvangen als per e-mail.

Verlofregistratie

De module verlofregistratie biedt inzicht in het actuele verlofsaldo van uw werknemers. Op bedrijfsniveau kunnen overzichten worden gegenereerd per afdeling / per medewerker. Leidinggevenden kunnen op ieder gewenst moment de verlofaanvragen beoordelen. De werknemer wordt hierover direct geïnformeerd. Er is een app beschikbaar waarmee de werknemer het verlof kan aanvragen en inzien. 
"De HRM-modules zijn praktisch ingericht en zeer Gebruiksvriendelijk"


Dossiervorming

Met de module dossiervorming kunnen documenten en dossiers veilig en betrouwbaar worden beheerd en gedeeld binnen een organisatie. Documenten kunnen worden ingedeeld in categorieën waardoor u zelf de mogelijkheid heeft om te bepalen wie deze mag inzien. Personeelsdossiers vallen vanwege de privacy-gevoelige informatie die ze bevatten onder steeds striktere wetgeving, zowel op nationaal als op Europees niveau. De module dossiervorming zorgt ervoor dat het opslaan en delen van dossiers gemakkelijk wordt en bovendien voldoet aan wet- en regelgeving waardoor de beveiliging van documenten gewaarborgd is.Verzuimregistratie

Met de module ziekteverzuim registratie heeft u inzicht in het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Het stelt u in staat om preventief actie te ondernemen. Ziek- en herstelmeldingen voor arbodienst, UWV en/of verzekeraar kunnen worden aangemaakt en doorgegeven. 

Verstrekkingen

Verstrekkingen aan werknemers kunt op één plek vastleggen en beheren. Denk hierbij aan het juist, tijdig en volledig vastleggen van: auto van de zaak, telefoon, sleutels,  laptop etc. Bij uitdiensttreding van uw werknemer kan snel en eenvoudig een overzicht worden gegenereerd. 

Opleidingen

Door opleidingen en trainingen van werknemers te registreren, heeft u een volledig inzicht in het opleidingsniveau van uw werknemers. Leidinggevenden kunnen eenvoudig de progressie volgen.Beoordelingen

Met de module beoordelingen heeft u de mogelijkheid om doelstellingen te definiëren en de prestaties van uw medewerkers te meten. Met het vastleggen van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken blijft u op de hoogte van competenties en de ontwikkeling van uw werknemers. Afspraken zijn eenvoudig te volgen en er zijn tal van overzichten beschikbaar. Zeer praktisch en erg gebruiksvriendelijk.

Meer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.