Optimale veiligheid en performance

Bij SLRY nemen wij de veiligheid van klantdata en het veilig gebruik van de online salarissoftware uitermate serieus. Samen met onze partners bewaken wij de veiligheid actief. De salarissoftware is voorzien van een ISAE 3402 type II certificering. Deze certificering geeft aan dat de dienstverlening betrouwbaar en ‘in control’ is.

 

Betrouwbaar, veilig én overal toegankelijk op elk device, zonder concessies te hoeven doen aan de performance. Wij behandelen uw gegevens met de grootste zorg en maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Kwaliteit en veiligheid is voor ons van groot belang. De veiligheid van uw data wordt continu gemonitord. 


Veiligheid

U heeft alleen toegang tot uw gegevens met een geldige gebruikersnaam en wachtwoord. Dagelijks wordt er een veiligheidsscan uitgevoerd met Trust Guard, waarvan het resultaat zichtbaar is op de inlogpagina.

 

Updates en onderhoud

U heeft bij ons geen extra kosten voor updates en onderhoud. Updates op de applicatie worden voor u gedaan. U hoeft dus zelf niets te installeren of te onderhouden. Zo is SLRY altijd actueel voor werkgevers en werknemers. Pro-actief onderhoud is essentieel, zo heeft u een product dat is doorontwikkeld en wordt geleverd met de nieuwste functionaliteiten en wettelijke aanpassingen.

 Meer informatie?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.