top of page

Administratie - en accountantskantoren

Een correcte salarisverwerking is belangrijk om uw klanten tevreden te houden. Dat realiseren wij ons als geen ander. Door onze persoonlijke benadering, hoge servicegraad en up-to-date kennis over het vakgebied, kunnen wij u en uw klanten te allen tijde ondersteunen, begeleiden en adviseren.

 

Salarisadministratie uitbesteden

De alsmaar wijzigende fiscale wetgeving, sociale verzekeringsaspecten en CAO-voorwaarden maken een correcte salarisadministratie niet eenvoudig. Wij begrijpen dat uw specialisme niet ligt bij de salarisadministratie, maar u wilt uw klanten wel volledig ontzorgen. Bij SLRY houden wij ons uitsluitend bezig met de HR- en salarisadministratie, hierdoor blijven uw cliënten aan uw kantoor gebonden.

 

Slimme oplossingen

Veel administratie- en accountantskantoren zijn op zoek naar goede salarisadministrateurs met de juiste kennis en ervaring om de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie te waarborgen. SLRY heeft jarenlange ervaring met salarisverwerking voor administratie- en accountantskantoren. Wij bedenken onverwacht praktische oplossingen en met behulp van ons online salaris- en personeelssysteem werken wij efficiënt met u samen.

Waarom kiezen voor SLRY?

Wij richten ons volledig op salaris- en personeelsadministratie (full focus).

Eigen identiteit van uw kantoor toevoegen aan de salaris- en personeelsadministratie.

Korting voor administratie- en accountskantoor, zodat u voldoende marge heeft richting uw klanten.

Zonder problemen overstappen van salarispakket. Wij regelen het voor u.

web_SLRY-7030.jpg
IMG_4306.jpg
web_SLRY-7045_edited_edited_edited.jpg

Salarisadministratie aan ons uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

bottom of page