top of page

HR-Functionaliteiten

Met de online HR-functionaliteiten van SLRY heeft u de mogelijkheid om allerlei zaken op gebied van HRM tot in de puntjes te regelen. De HR-functionaliteiten zijn praktisch ingericht en zeer gebruiksvriendelijk. De software biedt de volgende uitgebreide HR-functionaliteiten die speciaal ontwikkeld zijn voor het MKB:

DeliveryBox-476-Recovered_edited.png

Signaleringen

De signaalfunctie in SLRY ondersteunt leidinggevenden bij het herinneren aan verjaardagen / jubilea van werknemers en signaleert aflopende contracten. 

DeliveryBox-476-Recovered_edited_edited.

Dossiervorming

De module dossiervorming zorgt ervoor dat het opslaan en delen van dossiers gemakkelijk wordt en bovendien voldoet aan wet- en regelgeving.

DeliveryBox-476-Recovered_edited_edited.

Verlofregistratie

Biedt inzicht in het actuele verlofsaldo van uw werknemers. Leidinggevenden kunnen op ieder gewenst moment verlofaanvragen beoordelen. 

DeliveryBox-476-Recovered_edited_edited.

Met de module ziekteverzuim registratie heeft u inzicht in het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Het stelt u in staat om preventief actie te ondernemen.

Verzuimregistratie

DeliveryBox-476-Recovered_edited_edited.

Verstrekkingen aan werknemers kunt op één plek vastleggen en beheren. Denk hierbij aan het juist, tijdig en volledig vastleggen van: auto van de zaak, telefoon, sleutels en laptop.

Verstrekkingen

DeliveryBox-476-Recovered_edited_edited.

Wil een werknemer reiskosten declareren of zijn er overuren gemaakt? In een handomdraai kunnen zij deze kosten en uren digitaal declareren.

Declaraties

web_SLRY-7045_edited_edited_edited.jpg

Ontdek het gemak van SLRY

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

bottom of page