top of page

Medisports

Health & Happiness

Al 20 jaar uniek in Etten-Leur! Nergens zoveel ervaring, begeleiding,  expertise en professionele faciliteiten onder
één dak! Je kunt bij Medisports terecht voor fitness, fysiotherapie en ontspanning. Altijd met persoonlijk advies! 

www.medisports.com

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

De sportieve samenwerking

Bij Medisports Etten-Leur krijg je altijd persoonlijk advies. Of je nu wilt afvallen, aan je conditie wilt werken of gezonder wilt gaan leven: met de professionele begeleiding van Medisports bereik je jouw resultaat.

Bij Medisports kun je sporten met het complete aanbod Top Fitness Faciliteiten. Fitness, PT, Fysio, Groepslessen en meer! Even ontspannen na het trainen? Dat kan in de sauna of boek een massage. Naast alle Fitness activiteiten kun je ook gebruik maken van de Fysiotherapiepraktijk die aangesloten is bij Medisports. 

 

Krijg een indruk van de Personal Training van Medisports

Altijd in beweging

Bij de stap naar een nieuw accountantskantoor zijn wij ook over gegaan naar een nieuw salarisbureau. "De keuze voor SLRY was snel gemaakt. Het is een professioneel bedrijf met zeer korte lijnen", vertelt Monique van Lier (medewerker P&O Medisports).

"Het overzetten van de salarisadministratie was voor ons best een spannende klus, maar dit is heel erg goed gegaan". SLRY verzorgt van A tot Z de overstap naar een ander salarispakket, zonder dat klanten hier hinder van ondervinden.

Medisports Etten-Leur is continu in beweging. Dit levert geregeld vragen en/of uitdagingen op voor de salarisverwerking. "SLRY staat altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden, berekeningen te maken of met ons mee te denken. Daarnaast zijn ze zeer flexibel, wat voor ons belangrijk is".

"Het HR-dossier is volledig gevuld en toegankelijk voor de medewerkers"

 

Meerwaarde creëren voor medewerkers

"Ook de salarissoftware van Loket bevalt goed. Onze medewerkers hebben een eigen inlog en kunnen alles terugzien in het systeem". Jurgen (mede-eigenaar SLRY) vult aan; “het HR dossier is volledig gevuld en toegankelijk voor de werknemers. Je creëert daar als werkgever meerwaarde en dit zorgt voor transparantie".
 

"Vanuit onze kant is het een duidelijk en fijn programma om mee te werken", vertelt Monique. 

 

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met SLRY!"

download (1).jpeg
bottom of page