top of page
Een proactieve en betrokken partner

The Hoxton is een groep van open house hotels geïnspireerd op de diversiteit en originaliteit van de wijk waarin het hotel gelegen is. Naast een open mind, heeft de Hoxton ook een open deur- mentaliteit. Vanaf de opening van hun eerste hotel in Shoreditch in Oost-Londen in 2006, willen zij meer zijn dan alleen een hotel voor één nacht. The Hoxton willen gasten een plek bieden waar ze kunnen verblijven tussen de locals en zich kunnen onderdompelen in het gevoel dat de buurt met zich meebrengt.

 

Met ruim 111 kamers, verdeeld over vijf panden, en een interieur ontwerp van duo Nicemakers, is The Hoxton Amsterdam absoluut een hotspot om naar toe te gaan. De hotelgroep staat bekend om haar creativiteit en onderscheidend vermogen. Dit zie je terug in het interieur, de communicatie; zoals de namen van de kamertypen, de faciliteiten en service. Met uitzicht op de Herengracht en de Singel, bevindt The Hoxton zich in hartje Amsterdam.

Krijg een indruk van The Hoxton

Efficiënte koppeling

 

De samenwerking tussen SLRY en The Hoxton Amsterdam loopt al sinds 2017. "Het is enorm fijn om samen te werken met SLRY als salarisverwerker. Wij vinden vooral het contact met het team heel fijn. Ze staan altijd klaar om te helpen, zijn goed geïnformeerd en reageren altijd heel snel", vertelt Jacqueline Mooren (Peoplemanager bij The Hoxton). "SLRY neemt een groot stuk verantwoordelijkheid uit handen door de salarisverwerking te regelen, hierdoor weet je dat het altijd goed geregeld is. Ook bij beleidsveranderingen of nieuwe wetten informeert SLRY je proactief over wat dit betekent voor ons bedrijf".

"Dit werkt niet alleen snel, maar is ook veel minder foutgevoelig"

 

SLRY ondersteunt The Hoxton bij hun periodieke salarisverwerking. "De gewerkte uren van de medewerkers kunnen automatisch in het salarispakket (Nmbrs) worden ingeladen doormiddel van een koppeling met ons urenregistratiesysteem Booq. Dit werkt niet alleen snel, maar is ook veel minder foutgevoelig", zegt Jacqueline. "Nmbrs is gebruiksvriendelijk voor zowel ons als het personeel. Zij kunnen gemakkelijk hun salarisstroken inzien". 

 

Zou je SLRY aanraden en waarom?

 

"Absoluut! Er zullen meerdere goede salarisverwerkers zijn, maar Jurgen, Randy en Kevin zijn van begin af aan nauw betrokken bij ons bedrijf, zijn oprecht geïnteresseerd en staan altijd voor je klaar, dus wij kunnen SLRY zeker aanraden".

 

 

 

Hoxton Amsterdam Courtyard

The Hoxton

Amsterdam

Een ontspannende overnachting? Een zakelijke vergadering, of toch een diner? Dat kan allemaal in een bijzonder pand aan de negen straatjes van Amsterdam. Vanuit The Hoxton Amsterdam heb je een prachtig uitzicht over de stad. De Hoxton Amsterdam is één van de 10 locaties wereldwijd.

www.thehoxton.com

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
bottom of page