top of page

Via Amsterdam

Hostel & Hotel

Een multifunctionele playground voor de nieuwsgierige new age-reiziger die klaar is om zijn gedachten te verzetten. Via Hostels is hier om je te verbinden met de lokale scene.  Via Hostels heeft als doel jou te helpen anders te reizen en de stad op creatieve nieuwe manieren te ontdekken!

www.viahostels.com

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Professionele uitvoering van de salarisadministratie

Na twee locaties in Londen opende VIA Hostels in 2017 een vestiging in Diemen-Zuid. VIA Hostels heeft de service van een hotel met een Urban nineties-stijl. De kamers zijn voorzien van alles wat de gasten zoeken. Bij VIA Hostels zul je dan ook geen badkamers op de gang vinden. Door de grote kamers met snelle wifi en luxe badkamers zijn zij uniek in gemak en comfort.

 

De medewerkers staan klaar voor de gasten om ze de leukste plekjes van Amsterdam te laten zien. Waar VIA Hostels zich in onderscheidt zijn de gezellige game-nights waarbij de gasten in no-time onder het genot van een potje Mariokart contact kunnen leggen met andere gasten.

VIA Amsterdam Gorilla Booth

Korte lijnen en net die extra stap

"Via Amsterdam vindt het belangrijk dat een salarisverwerker meedenkt. Als Hotel bedrijf zijn we geen statische onderneming, maar een bedrijf met vele veranderingen", vertelt Chris (financial controller Via Hostels). "Dit in de operationele gang van zaken, welke doorwerkt in ons personeelsbeleid en salarisverwerking. SLRY heeft aangetoond hier flexibel, adequaat en professioneel mee om te kunnen gaan. De ervaringen van andere bedrijven welke met SLRY werken hebben onze keuze voor SLRY alleen maar onderstreept".

"Wij van Via Amsterdam zijn zeer tevreden over de dienstverlening en samenwerking. Het woord samenwerking onderstreept hoe wij als bedrijf kijken naar SLRY", vertelt Chris enthousiast. "SLRY is een integraal onderdeel van ons bedrijf en dit maakt het mogelijk om de salarissen te verwerken en verlonen op een juiste en tijdige manier. SLRY maakt vooral het verschil in de persoonlijk aanpak, korte lijnen en net die extra stap".

 

"Met de dienstverlening van SLRY weten de medewerkers dat de verloning op een professionele manier wordt gevoerd. De directie is er van overtuigd dat de verwerking van de gegevens en verloning gaat zoals de huidige wet- en regelgeving voorschrijft".

”Gewerkte uren worden met één druk
op de knop vanuit Dyflexis ingelezen
in My SLRY”

HR dashboard

Om inzicht te krijgen in een organisatie kunnen er uit Loket.nl rapportages en analyses worden gehaald. “Wij merken dat veel klanten gebruikmaken van deze rapportages in Loket.nl. Men gebruikt dit met name voor ziekteverzuim en de waarde van het openstaande verlof”, vertelt Randy (mede-eigenaar SLRY). Chris vult aan: “Het geeft ons inzicht in de organisatie. Wij halen er bijvoorbeeld data uit over loonkosten, de gemiddelde arbeidsduur en verloop, het aantal FTE en de ontwikkeling hiervan". Op basis van deze analyses en het sparren met SLRY krijgt Via Hostels aandachtspunten in beeld, waarop gestuurd kan worden.

bottom of page