top of page

Lévora

"Lévora woonwinkel gevestigd in Eindhoven beschikt over een enorm grote collectie aan UrbanSofa meubels en is daardoor de UrbanSofa specialist uit het Zuiden.

www.levora.nl

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Starten met personeel

Lévora woonwinkel is prachtig gelegen op een landelijke locatie aan de Kleine Dommel en nabij de Collse Watermolen. In deze sfeervolle winkel kun je terecht voor accessoires, tot aan een complete inrichting, tegen aantrekkelijke prijzen.

Als Premium Store heeft Levora de volledige collectie van UrbanSofa in hun showroom staan. Bezoek de gezellige showroom en ervaar onder andere hoe je zelf een bank geheel naar eigen wens kan samenstellen.

 

Levora showroom

"Nadat wij overwogen met personeel te gaan werken zijn wij door onze boekhouder gewezen op SLRY", vertelt Karin van de Vorle (partner van eigenaar). "Het eerste contact wekte gelijk voldoende vertrouwen op om de samenwerking aan te gaan". 

 

"Als ondernemer die start met het in dienst nemen van personeel hielp SLRY ons door het proces heen"

Lévora voelt zich erg gesteund door SLRY. Karin: "Als ondernemer die start met het in dienst nemen van personeel hielp SLRY ons door het proces heen. Men is heel flexibel, pro-actief, accuraat en geeft ons vertrouwen. Ze hebben alle tijd voor ons genomen en hebben al mijn vragen beantwoord. Ook de onboarding heb ik als heel prettig ervaren. Ik werd echt bij de hand genomen, dit heb ik enorm gewaardeerd. Het was namelijk best spannend om te beginnen met het werken met personeel." 

Personeel in dienst nemen is voor veel ondernemingen een spannende stap. Een goede voorbereiding is belangrijk. SLRY denkt hierin met je mee. Tevens nemen we graag zaken uit handen, zoals:

         Aanmelden bij de Belastingdienst

         Aanmaken van een loonadministratie

         Verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie 

         Aanmelden bij een bedrijfspensioenfonds

         Indienen van loonaangiften

         Indienen van pensioenaangiften

Daarnaast zijn er een aantal zaken die geregeld kunnen/moeten worden, denk hierbij aan:

         Identificeren van personeel

         Vastleggen van de loonheffingen (loonheffingskorting)

         Maken van afspraken over arbeidsvoorwaarden (arbeidsovereenkomst)

         Auto van de zaak / rittenregistratie

         Een Arbodienst 

         Een Verzuimverzekering

"De samenwerking met SLRY geeft ons rust wat betreft de verloning van onze medewerkers. We hebben op deze manier geen onvoorziene zaken achteraf." 

Lévora maakt gebruik van de salarissoftware van Loket.nl. "Loket is makkelijk in gebruik en goed te begrijpen", vertelt Karin. "Het is prettig dat onze medewerkers hun salarisstroken eenvoudig zelf kunnen inzien. Dit scheelt ons werk en papier". 

"Jazeker! Het zijn stuk voor stuk prettige medewerkers in contact. Payroll administratie is complex en fouten hierin zijn zo gemaakt. Erg fijn om dan ondersteund te worden door een partij die je volledig ontzorgt."

Zou je SLRY aanraden en waarom?
bottom of page