top of page

ViFinance

Bij ViFinance kun je terecht voor diverse werkzaamheden op accountancy en fiscaal gebied. Denk hierbij aan; administratie, accountancy, fiscaal, interim en begeleiding voor startende ondernemers.

www.vifinance.nl

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
Helder en transparant 

Bij ViFinance kun je terecht voor diverse werkzaamheden op accountancy en belastinggebied, met de nadruk op het verzorgen van de administratie, samenstellen van het jaarrapport en het doen van de belastingaangiftes.

Het doel van ViFinance is om (startende) ondernemers te helpen met een ondernemingsplan, te ondersteunen met hun administratieve verplichtingen en pro-actief te adviseren. Niet 1 keer per jaar, maar gedurende het gehele jaar, waar de klant behoefte aan heeft.

ViFinance werkt met vaste prijsafspraken of indien gewenst per uur. Dus geen onverwachte facturen achteraf. Daarin biedt ViFinance helderheid en transparantie. 

1521574775268.jpeg

De ideale samenwerking

SLRY en ViFinance werken inmiddels al een aantal jaren succesvol samen. Vivian licht toe: “De dienstverlening van SLRY ligt in het verlengde van die van mijn bedrijf. Zij richten zich volledig op de salarisadministratie en salarisadvies, zodat ik mij kan focussen op de financiële administratie en accountancy”.

SLRY bestaat uit een jong en dynamisch team. Door de diversiteit aan klanten is het een kantoor met een brede, maar ook gespecialiseerde kennis. SLRY is op de hoogte van de steeds wijzigende wet- en regelgeving in alle sectoren.

”Het is prettig om zo'n goede samenwerkingspartner te hebben”

“SLRY verzorgt de loonadministraties voor mijn klanten. Hier ben ik erg tevreden over. Het is prettig om zo'n goede samenwerkingspartner te hebben en erg fijn dat er goed wordt meegedacht bij complexere salarisvraagstukken”. “Het feit dat SLRY geen concurrerende werkzaamheden uitvoert spreekt mij aan. Daarbij zijn ook de tarieven die zij hanteren erg interessant”.

De samenwerking tussen SLRY en ViFinance is flexibel ingestoken. “Met de meeste klanten hebben we direct contact. Voor een aantal klanten is het juist wel weer prettig dat Vivian hiertussen zit als aanspreekpunt”, aldus Jurgen (mede-eigenaar SLRY). “De lijnen zijn kort, dus we weten elkaar snel te vinden. Daarnaast bieden we onze salaris- en personeelssoftware volledig aan in de huisstijl van ViFinance, zodat de klanten van Vivian de meerwaarde merken van onze samenwerking”.

bottom of page