top of page

Bartels Groep 

Sinds 1952

De Groep is opgericht in 1952. Vanaf die tijd is men actief in de land- en tuinbouw sector. Naast deze werkzaamheden is men in 1960 al in gaan spelen op de wegenbouw en allerlei vormen van cultuurtechnisch werk. Omstreeks 1975 werd de eerste vrachtauto toegevoegd aan het bedrijf.

www.bartelsbv.com 

Deel via:

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Hands on en met een no nonsense cultuur

Opgericht in 1952 heeft de Bartels Groep al tientallen jaren ervaring in de verschillende vakgebieden. Het bedrijf is actief in de groen- en agro sector, grond- weg en waterbouw, transport en materieelverhuur en de industriële sector.

Alle projecten worden zoveel mogelijk in eigen beheer voorbereid en uitgevoerd. Een modern en uitgebreid machinepark bediend door ervaren medewerkers welke vaak terugkijken op een langdurig dienstverband dragen hier aan bij.

Zo beschikt het bedrijf over een diversiteit aan tractoren en oogstmachines, shovels, vrachtauto’s, bulldozers en graafmachines in de range van 1 tot 60 ton veelal specialistisch uitgerust. De vrachtauto’s bestaan voornamelijk uit kippers, trailers, diepladers en verschillende specialistische voertuigen met kranen. Onderhoud wordt uitgevoerd in een eigen uitgebreide werkplaats welke uitgerust is met een APK station voor de eigen machines en een constructie afdeling waar machines en of hulpstukken onderhouden en/of aangepast kunnen worden.

Het werkgebied bevindt zich in een omtrek van ±100km rond het bedrijf. Actief zijn zij in Brabant, Zeeland en Zuid Holland.

Krijg een indruk van Bartels Groep 

Waarom SLRY?

"Met de keuze voor SLRY heeft Bartels Groep gekozen voor een dynamische organisatie

met korte lijnen, hands on en met een no nonsense cultuur", vertelt de financieel manager bij Bartels Groep. "Credo Bartels Groep: doen waar wij goed in zijn (al sinds 1952), SLRY doet waar zij goed in zijn". De flexibele benadering past prima bij onze bedrijfsfilosofie".

"De flexibele benadering past prima bij onze bedrijfsfilosofie"

 

Aanvullend: "SLRY verliest met vorenbedoelde cultuur niet haar onpartijdigheid en deskundigheid". Bartels Groep kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking tot nu toe.

De samenwerking tussen Bartels Groep en SLRY heeft onder andere bijgedragen aan een professionalisering van de personeelsadministratie; samen bouwen we aan iets moois!

Bartels Groep heeft bewust gekozen voor Loket.nl als bronsysteem voor de personeelsadministratie, salarisverwerking en uitbreiding van HR processen. Hoofdzakelijk vanwege eerder opgedane ervaringen als stabiel en betrouwbaar systeem voor salarisverwerking en daarnaast ook voor de ruime informatievoorziening en de gebruikersvriendelijkheid binnen de HR processen.

bottom of page